2015. január 11., vasárnap

Szalagfüggöny készítés több színben is

Az Ön által megvásárolt árnyékolástechnikai rendszerünk lakása, irodája, munkahelye belső tereinek a beszűrődő napfény elleni védekezés alapja, továbbá épülete belső, esztétikai megjelenését is növeli. A szalagfüggöny a belső falszerkezet síkjára (oldalfalra), illetve a mennyezetre is szerelhető. Árnyékolástechnikai rendszerünk rendeltetése és működtetése független az évszakoktól.

Igényes árnyékolástechnika


Minőségi árnyékolástechnika, ahol a stílus és az igényesség ötvöződik. Cégünknél kedvére válogathat a sokféle típus, stílus, textil választék és minőség között. Szalagfüggönyeink egyedileg készülnek, bárki megtalálhatja a megfelelő színválasztékot.

Ha már szalagfüggöny vásárlását tervezi most vagy a közeljövőben, akkor ne habozzon tőlünk árajánlatot kérni, és mi 24 órán belül válaszolunk a szíves megkeresésére. Kedves Vásárlónknak a megrendelés leadásától számított 8 munkanapon belül megérkezik a szalagfüggönye.

Árnyékolásban immár 17 éve a Kedves Partnereink nyugalma a legjobb visszajelzés nekünk!

Széles választék, sokféle szín


Amit a termék rendeltetéséről tudni kell:
Az Ön által vásárolt szalagfüggöny rendszer lakása, irodája, munkahelye belső terének a beszűrődő napfény elleni védelmét szolgálja, mindamellett épülete belső, esztétikai megjelenését is növeli. A szalagfüggönyt a belső falszerkezet síkjára (oldalfalra), illetve a mennyezetre kerülhet felszerelésre. A rendszer rendeltetése és működtetése független az évszakoktól.)

További információt talál weblapunkon: szalagfuggony-arnyekolas.com.