2016. november 3., csütörtök

Női farmernadrágok a ManiaXtreme webáruházból

A maniaxtreme női online divatbolt női farmernadrágokat, női leggingeket, cicanadrágokat, basanadrágokat, shortokat, női rövidnadrágokat, mélyülepű nadrágokat, csipkés nadrágokat, Redial nadrágokat, és még sok egyéb fajta női nadrágot kínál vevőinek.



SYL márkánk divatvilágával olyan leggingseket, cicanadrágokat kínálunk fiatalos vevőinknek, melyek nem köszönnek szembe az utcán! Gyártunk kissé fényes, műbőr hatású leggingseket ocelot mintás betéttel, csipkebetéttel, vagy akár csipke borítással. A SYL nadrágok mindig elasztikus anyagból, divatos mintákkal, és divatos kiegészítőkkel készülnek fiatalos vásárlóink számára. Olykor egy - egy meghökkentő nadrág nagy közkedveltségének köszönhetően ismételten gyártunk az adott fazonból, hogy minél több vásárlónkat kiszolgálhassunk.
Ha a Kedves Partner viszonteladó, és személyesen is meg kívánja tekinteni a ruha kollekciónkat, továbbá a nagykereskedésünkben a ruhákból választani is óhajt, akkor szívesen várjuk nyitvatartási időben a divat nagykereskedésünkben. Mivel mi és a partnereink is folyamatosan fejlődnek, gyarapodnak, a növekvő igényeknek megfelelően, nyomtatott mintájú, strasszozott ruhaféléket, nadrágokat is készítünk.

Ha a legújabb akciókról, női ruhás újdonságokról értesülni szeretne, kérjük, ne felejtsen el feliratkozni a webáruházunk hírlevelére, ahol hamar információt kaphat a vadonatúj kollekcióinkról, illetve mindenféle újdonságról és egyéb fontos hírről! Kérjük, keressen fel minket: http://www.maniaxtreme.hu/