2015. április 28., kedd

Szalagfüggöny rendelés és szerelés Budapesten

Ugye, hogy a függöny karbantartása kényelmetlen egy dolog? Leakasztani a függönyt, mosás, vasalás visszaakasztani, és mindezt többször is évente! Megoldva a probléma, ha szalagfüggönyt szerel ablakára! Rendeljen tőlünk szalagfüggönyt kedvező áron, jó minőségben!

Mi a minőséget nyújtjuk jutányos áron!

Mennyibe kerül a szalagfüggöny? Szalagfüggöny anyag ár: 1.800,- Ft – 6.500,- Ft/m2. Szalagfüggöny karnis ár: 3.900,- Ft/fm

Áraink tartalmazzák Budapest és Pest megye területén a kiszállást, a felmérést, a felszerelést és a 2 év garanciát is!

Minőségi árnyékolástechnika
Minőségi árnyékolástechnika
Minőségi árnyékolástechnika, ahol a stílus és az igényesség ötvöződik. Cégünknél kedvére válogathat a sokféle típus, stílus, textil választék és minőség között. Szalagfüggönyeink egyedi gyártásúak, mindenki meglelheti a neki tetsző színvilágot.

Ápolás tisztítás: a termék alumínium karnisának felülete enyhén lúgos, mosószeres oldattal, és puha ruhával tisztítható. A karnis belsejében található műanyag alkatrészek csúszó pályáját évente egyszer szilikon-, vagy teflon spray-vel befújni szükséges. A szalagfüggöny textilek nem vízállóak, ezért azokat nedves ruhával tisztítani, illetve párás, nedves helyen alkalmazni nem lehetséges, mert víz a textil színvesztését okozhatja. A szalagfüggöny textileket házilagos úton tisztítani nem lehetséges. Kefe, drótkefe és egyéb eszköz használata tilos, mert a termék felületének sérülését okozhatj Az alkatrészek és késztermékek színe adott, vagy a gyártás során kerül egyedileg kialakításra. A termék színét utólagosan megváltoztatni csak az alumínium felületek esetében lehet, műanyag felületek esetén nem lehetséges. A szalagfüggöny rendszerek gondozás-mentesek, egyéb karbantartást nem igényelnek.

További információ: szalagfuggony-arnyekolas.com.