2015. május 4., hétfő

Leier kerti szegélykövek szuper áron

Szegélykövet keresők figyelmébe! Leier kerti szegélykő, sorszegélykő, nagy választékban, remek áron! Ha mást keres, akkor is érdemes tovább olvasnia!

Leier termékek óriási választékban
Leier termékek óriási választékban
A Térkövem.hu weboldalon széles választékban kaphatóak Semmelrock, Barabás és Leier termékek: térkövek, kerti és járdalapok, téglakövek, gránitkövek, klinker burkolatok, falazatok, kerítések, lépcsők, szegélyek, valamint egyéb kertépítési anyagok. Nálunk mindent meglel, ami a kertépítéshez, kertszépítéshez kell! Folyamatosan meghirdetett akciókkal, naprakész árukészlettel és hatalmas választékkal állunk a kedves érdeklődők rendelkezésére. A termékeknél  ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítjük az érdeklődőket, hogy a lehető legjobb döntés születhessen meg.

Elsődleges célunk hogy mind a külföldi Semmelrock és Leier, mind hazai a Barabás cég termékeivel hozzájáruljunk érdeklődőink kertjének szépítgetéséhez, környezeti nívójuk emeléséhez!

A tőlünk igényelt építőanyagok átvehetőek a Kapcsolat menüpontban listázott telephelyeinken (Budapesten, Üllőn) vagy nagy mennyiség esetén a budaörsi gyártóüzemünkben, de ha szükséges, házhozszállítást is vállalunk, csábító áron! Ugyanebben a menüpontban egy űrlap segítségével is írhat nekünk, munkatársaink gyorsan válaszolnak minden érdeklődésre, kérdésre.

A Térkövem.hu-n a legújabb Semmelrock, Leier és Barabás katalógusok, árjegyzékek is megtekinthetőek, emellett hasznos, témába vágó írásokat, tanácsokat is közzéteszünk.


Kérjük, keressen fel minket: terkovem.hu